Съветникът на ръководителя на канцеларията на президента на Украйна Михаил

...
Съветникът на ръководителя на канцеларията на президента на Украйна Михаил
Коментари Харесай

В кабинета на Зеленски коментираха пожара на Кримския мост

Съветникът на ръководителя на канцеларията на президента на Украйна Михаил Подоляк разяснява в Twitter пожара на Кримския мост.

„ Крим, мост, начало . Всичко нелегално би трябвало да бъде унищожено, всичко откраднато би трябвало да бъде върнато на Украйна, всичко окупирано от Русия би трябвало да бъде унищожено “, написа украинският политик в отговор на случая в Крим.

Сутринта на 8 октомври стана известно, че на Кримския мост е зародил пожар. Националният комитет за битка с тероризма заяви, че това е породено от детонация на камион, която отчасти срути два автомобилни сектора на моста и също по този начин възпламени седем резервоара за гориво на влака.

Прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков сподели, че Владимир Путин към този момент е прочел отчетите за обстановката на Кримския мост. По думите му президентът е упълномощил да се образува държавна комисия по отношение на случая.

Коментирайки случая, ръководителят на кримския парламент Владимир Константинов сподели, че за повредата на Кримския мост са отговорни " украински вандали ". Той назова случая същността на " киевския режим и украинската страна ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР