Бойко Борисов трябва да го видим като премиер. А Мария

...
Бойко Борисов трябва да го видим като премиер. А Мария
Коментари Харесай

Влади Горанов: Няма да тежа на ГЕРБ, докато съм в списъка Магнитски

Бойко Борисов би трябвало да го забележим като министър председател. А Мария Габриел ще я видите на доста места в предизборната акция и за евроизборите, и за националните избори, в ролята на основна фигура. Това съобщи някогашният вицепремиер Владислав Горанов пред Българска национална телевизия. Той увери, че не трябва да тежи на партията си, до момента в който е в листата " Магнитски ".

В момента имам неприятна оценка от Съединени американски щати и съм в листата " Магнитски " и би трябвало да си извървя пътя. До тогава няма да си разреша да тежа на партията, която е моята идея и на която съм помагал от самото начало - по този начин някогашният финансов министър Владислав Горанов разяснява в студиото на  " Още от деня "  защо не е включен в листите на партия ГЕРБ за идните избори.

Има процедури и механизми, тъй като въпреки всичко американското държавно управление е построено на правилото на демокрацията, в които мога да ги убедя в това, че те са подведени, разясни той. Убеден е, че човек от листата " Магнитски " не би трябвало да е лидер на листа за идните избори.

" Аз имам причини за пред американското държавно управление, когато извървя този път, може да ме питате всичко друго ", посочи Горанов.
Владислав Горанов удостовери, че Мария Габриел не е също в листите и това значи, че тя ще има някаква друга бъдеща роля:

" Това е решение на Габриел и Борисов, само че и да знаех, нямаше да ви кажа, само че това е сред тях. И е консенсусно решение и тя ще взе участие на доста места в акцията на ГЕРБ. В политиката всичко е допустимо, което не опонира на законите на физиката. "

Той нападна остро " Промяната ": " Трябваше да поносим безобраззита на Асен Василев. Нито качеството на ръководство, нито моралните им искания са на равнище, изясни Горанов. 

Борисов е по-рационален, аз съм по-емоционален. Така изясни разликите сред него и водача на ГЕРБ Горанов.

В политиката е невероятно това, което опонира на законите на физиката, отсъди Горанов.

Мога да обясня за какво Асен ни е отдалечил от еврозоната. Политическа партия са декларативно евроатлантици би трябвало да използваме тая сила, с цел да създадем едно правитество, даде формулата някогашният вицепремиер.

Горанов съобщи, че в случай че не беше Делян Пеевски, Конституцията нямаше да бъде изменена. На въпрос харесват ли му направените промени, той отговори: " Лично на мен - не. "

Когато имаш против себе си красиви политици, които споделят - единствено нашата теза е вярна, би трябвало да проявиш мъдрост, сподели Горанов.

Сатанизацията на Движение за права и свободи е неточност, увери той.

Нито една вааленция няма да изключи ГЕРБ за партии, които гледат оттатък Македония, т.е. гледат на Запада, увери ексминистърът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР