Принц Уилям призна, че е нарушил кралско правило днес, докато

...
Принц Уилям призна, че е нарушил кралско правило днес, докато
Коментари Харесай

Принц Уилям признава, че е нарушил основно кралско правило по време на плажно пътуване - часове след като е избягвал принц Хари

Принц Уилям призна, че е нарушил кралско предписание през днешния ден, до момента в който е посещавал знаменит плаж в Корнуол.

The принцът, който е и херцог на Корнуол, посети Фистрал Бийч единствено часове откакто неговият отчужден брат принц Хари беше в Обединеното кралство за изява в катедралата Сейнт Пол за своите игри Invictus. По време на визитата Уилям сподели, че обезверено желае да облече мокрия си костюм и да излезе в океана, само че остана с костюм и ботуши, защото изпълняваше публични отговорности.

Въпреки това, той направи деня на едно малко момче като той скрито подписва гипсовата му отливка и му споделя: " Шшт, не казвай на никого. Не ми е писано да го върша! " Финикс Кейн, на девет години, безсрамно спря принца и го попита дали ще подпише гипсовата отливка на счупената му ръка.

Уилям се усмихна кротко и се съгласи, само че сподели на младежа, че не е писано да го прави. Миналата година на ревюто за цветя в Челси брачната половинка му Кейт разкри, че не й е било разрешено да подписва името си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР