Рори Макилрой остави много неща неизказани на пресконференцията си в

...
Рори Макилрой остави много неща неизказани на пресконференцията си в
Коментари Харесай

Рори Макилрой се бори с противоречиви емоции като голям жест разкрива истински чувства към PGA Tour

Рори Макилрой остави доста неща неизказани на конференцията си в сряда, когато удостовери, че няма да се причисли още веднъж към Съвета за политика на PGA Tour, само че езикът на тялото му сподели доста за неговия метод на мислене.

Макилрой трябваше да направи изненадващо завръщане на върха на шампионата, откакто напусна политическия съвет през ноември, като Уеб Симпсън насочи молба към северноирландеца да заеме неговото място. Политическият съвет, формиран от шестима шефове на играчи и ръководители на турнето, е в челните редици на договарянията с поддръжника на LIV Golf, Фонда за обществени вложения на Саудитска Арабия (PIF), като договарянията за обединение се проточват.

Но Макилрой разкри в сряда, че " подгрупа " от играчите-директори не са желали той да се върне и опитът му да се причисли още веднъж е бил отритнат. Четирикратният огромен първенец не назова имена, само че съгласно Golf Digest той има поради Патрик Кантлей, Джордан Спийт и дългогодишния им другар Тайгър Уудс, чиито отно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР