Съществува възможност за сливане с „Демократична България” за общо явяване

...
Съществува възможност за сливане с „Демократична България” за общо явяване
Коментари Харесай

Гюров: За всички е ясно, че ПП и ДБ ще управляват

Съществува опция за обединение с „ Демократична България” за общо явяване на изборите. Изборният кодекс го разрешава до 27 август. Така в студиото на „ Здравей, България” Андрей Гюров от „ Продължаваме промяната”, разяснява въпроса за вероятно общо явяване на изборите с Демократична България.

„ Това е доста значим въпрос и не може решението да бъде взето безгрижно. Все още следва да вземем решение и за нас е значимо то да бъде взето по верния начин”, акцентира той.

По думите му за партията е значимо да се сътвори чувство у жителите за непоклатимост и успокоение, че в дълготраен проект има индивид, който да е мост сред ляво и дясно в българската политика. „ Дали ще има предизборна или следизборна коалиция - за всички е ясно, че Демократична България и Политическа партия ще ръководят дружно в един предстоящ миг. Не е значима формулата на това обединение – значима е същността. Че това е коалиция против статуквото, против корупцията и за промяна”.

" Разликите ни с " ИТН " са основни и това е очевидно за всички. Истината е, че в последния парламент бяхме доста покрай това да имаме 121 депутати, тъй че в този момент се надяваме на това ", уточни Гюров. И добави: " На базата на правила работихме доста добре, както с Демократична България, по този начин и с БСП”.

Гюров отхвърли да разяснява разновидности за министър председател, защото било прекомерно рано. " Това е въпрос на полемики, както и на резултати от изборите. Но по отношение на Асен Василев -да, той би бил един добър вид за министър-председател ", безапелационен е той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР