Администрацията на президента на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът

...
Администрацията на президента на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът
Коментари Харесай

Блинкън ще работи с Конгреса на САЩ за отговор на действията на МНС по отношение на Газа

Администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в би се радвала да работи с Конгреса за правене на подобаващ отговор на настояването на прокурора на Международния углавен съд (МНС) за издаване на заповеди за арест на израелски водачи по отношение на войната в Газа, сподели държавният секретар Антъни Блинкън, представен от Ройтерс.

На чуване в сенатската комисия по външни връзки Блинкън дефинира настояването на прокурора като „ надълбоко неправилно “ решение, което ще усложни вероятностите за реализиране на договорка за заложниците и преустановяване на огъня в спора на Израел с палестинската формация „ Хамас “.

Прокурорът на МНС Карим Хан съобщи през вчерашния ден, че има основателни аргументи да счита, че израелският министър-председател Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и, началникът на защитата на Израел и трима водачи на „ Хамас “ „ носят наказателна отговорност " за хипотетични военни закононарушения и закононарушения против човечеството.

Вашингтон остро разкритикува изказването на Хан и съобщи, че съдът не е способен във връзка с спора в Газа, и изрази угриженост по отношение на процедурата.

Съединените щати не са член на съда, само че са подкрепяли предходни правосъдни преследвания, в това число решението на МНС от предходната година да издаде заповед за арест на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975 по отношение на войната в Украйна.

„ Ще се радваме да работим с Конгреса, с тази комисия, за подобаващ отговор " на стъпката на МНС, съобщи Блинкън.

Членове на Конгреса от Републиканската партия заплашиха със законодателство за налагане на наказания на МНС, само че мярката не може да стане закон без поддръжката на президента Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в и неговите сътрудници демократи, които управляват Сената.

През 2020 година администрацията на тогавашния президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския упрекна МНС, че нарушава националния суверенитет на Съединени американски щати, когато съдът позволи следствие на хипотетични военни закононарушения, осъществени в Афганистан, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР