„САЩ, Великобритания и Франция много предвидливо избегнаха да засегнат руски

...
„САЩ, Великобритания и Франция много предвидливо избегнаха да засегнат руски
Коментари Харесай

Бивш ръководител на БГ разузнаването със зловещо пророчество: До големия конфликт има само една крачка

„ Съединени американски щати, Англия и Франция доста прозорливо заобиколиха да обиден съветски и ирански ползи в Сирия – до огромния спор има единствено една крачка “. Това сподели ген. Чавдар Червенков, началник на Военното разузнаване в интервала 1991-1993 година и по-късно министър на вътрешните работи в служебното държавно управление на Ренета Инджова по отношение на въздушните офанзиви в Сирия.

„ Лично се надявах, че ще се размине, само че явно както споделят французите „ Noblesse oblige “ (благородството задължава). След като един път трите съществени западни страни Съединени американски щати, Англия и Франция се заканиха съществено, явно трябваше да се направи нещо “, уточни специалистът, представен от Фокус.

Според него Европа не работи като едно цяло, тъй като трезвите страни виждат целия фалш на обвиняванията и всичко това, което се случва и се дистанцират.

„ Напоследък на мода е „ Туитър “ дипломацията и последният образец за това е туитът на ген. секретар на НАТО, който поддържа интервенцията в персонално качество, а не в качеството на страните-членки на Алианса. Така просто не може да се продължава и да се образува европейската и международната политика и да се играе със ориста на хората “, сподели ген. Червенков.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР