Сашо Диков навива правосъдният министър Надежда Йорданова и лидерът на

...
Сашо Диков навива правосъдният министър Надежда Йорданова и лидерът на
Коментари Харесай

Диков към Йорданова и Иванов: Разкостете Гешев

Сашо Диков навива правосъдният министър Надежда Йорданова и водачът на „ Демократична България “ Христо Иванов да „ разкостят “ Гешев в пряк спор, съобщи Фрогнюз.

„ Уважаема г-жо Йорданова, да се надяваме, че желанието Ви да се откажете от спор с Иван Гешев не дефинитивно. Не звучи изключително съществено, че с него сте дебатирали задоволително по разнообразни мотиви. По мое непретенциозно мнение в пряк спор с него и с Христо Иванов ще имате идеалната опция да докажете правотата на тезите си, изключително откакто така наречен „ правила “, признати от Висш съдебен съвет, някои от най-тежките обвинявания против Гешев няма да се преглеждат “, написа Диков до правосъдната министърка.

„ Ако госпожа Йорданова тогава извади документа, че бащата на Иван Гешев е бил вписан като акционер в огромната млекопреработвателна компания „ Жоси “, би било изстрел в десетката “, счита журналистът. Той означи обаче, че този случай няма да бъде прегледан от Висш съдебен съвет.

„ Днес приказвах с господин Христо Иванов и му споделих: „ Моля те, съгласно мен би било доста добре да го разкостите /Иван Гешев – бел. ред./ дружно с Надежда Йорданова. Идеален късмет е. Бягството от този спор би се разтълкувало доста неприятно “. Той сподели: „ Добре, ще помисля “, разкри Сашо Диков в предаването си „ ЕвроДикоФ “ по „ Евроком “.

„ Аз ще продължа за ги намотавам, тъй като постъпката на Иван Гешев на първо четене е доста мъжкарска, само че на второ е гибелен акт на камикадзе, което не вижда различен метод за избавление, с изключение на крайни действия “, добави той.

„ Дано да има подобен спор, не мога да си показва, че двамата ще откажат да се явят “, приключи Диков.

Припомняме, че доскоро повече от седмица в следващ обезверен опит да избави профилираното правораздаване, основният прокурор Иван Гешев провокира на спор правосъдни министър Надежда Йорданова и ръководителя на парламентарната група на „ Демократична България “ Христо Иванов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР