Със заповед на министър-председателя Кирил Петков на длъжността зам.-председател на

...
Със заповед на министър-председателя Кирил Петков на длъжността зам.-председател на
Коментари Харесай

Димитър Илиев вече е зам.-председател на Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“

Със заповед на министър-председателя Кирил Петков на длъжността зам.-председател на Държавна организация „ Безопасност на придвижването по пътищата “ е назначен Димитър Илиев.

Той има магистърска степен по авто и мотоциклетен спорт в НСА „ Васил Левски “ – София, като придобива научна степен лекар и научна степен доцент в същата област.

Дълги години Димитър Илиев работи като учител в спортната академия. Той е ръководител и създател на Асоциацията на настоящите автомобилни състезатели. Многократно е бил Рали първенец на България. Има няколко влиятелни класирания на европейски и международни шампионати по рали.

Повече от 14 години работи в областта на сигурността на придвижването. Основател на Академия за безвредно шофиране, в която всяка година курсисти минават теоретично и практично образование за повишение на тяхната подготовка и умения.

Заемал е редица публични позиции и начинания за повишение на информираността на хората по проблемите на пътната сигурност и предварителна защита на случаите на пътя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР