Съпругата на украинския президент Володимир Зеленски направи интересно разкритие за

...
Съпругата на украинския президент Володимир Зеленски направи интересно разкритие за
Коментари Харесай

Изненада! Съпругата на Зеленски разкри бъдещето му

Съпругата на украинския президент Володимир Зеленски направи забавно разобличаване за бъдещето му.

Според Конституцията на Украйна президентските избори в страната би трябвало да се проведат на 31 март 2024 г. Сегашният държавен глава Владимир Зеленски означи по този мотив, че гласуването е неразрешено по време на военно състояние в страната.
-->
В Украйна обаче такава опция ще възникне с приемането на съответните ремонти в закона и вярното финансиране на процеса от Запада.

Самият Зеленски към момента не е споделил дали ще се кандидатира за втори мандат. Но брачната половинка му, в противен случай, в диалог с Business Insider изрази подозрение, че брачният партньор й ще се кандидатира за президент повторно.

Въпреки това, съгласно нея, окончателното решение ще бъде взето от Владимир Зеленски въз основа на обстановката, която доминира по време на изборите.

Ако той разбере, че украинският народ към този момент не се нуждае от него като водач на страната, актуалният президент няма да бъде избран отново за втори мандат, увери Елена Зеленская.

„ Ако той почувства, че украинското общество към този момент не желае да го вижда като водач на страната, най-вероятно няма да се кандидатира “, сподели Зеленская.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР