Сам подадох заявление за напускане на „Продължаваме промяната“ (ПП), каза

...
Сам подадох заявление за напускане на „Продължаваме промяната“ (ПП), каза
Коментари Харесай

Стоян Георгиев: Сам подадох заявление за напускане на „Продължаваме Промяната“

Сам подадох заявление за овакантяване на „ Продължаваме промяната “ (ПП), сподели за Българска телеграфна агенция депутатът от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ) Стоян Георгиев.

По думите му повода е, че управлението на Политическа партия поддържа построяването на ветрогенераторен парк с 43 кули в Силистра.

Ръководството на Политическа партия прояви мнение, друго от това, което имам аз в частност и хората на община Силистра - огромна част от тях и откакто срещнах недоумение, аз взех решение, че няма просто място да се намирам в редиците на тази партия и би трябвало да поведа хората, да спрем това зло, което е надвиснало над нашите глави, изясни Георгиев.

Той изясни, че има утвърден от Общинския съвет план за смяна на Общия организационен проект за построяването на ветрогенераторен парк. В този парк би трябвало да бъдат построени 43 кули, всяка по 290 метра.

Общо 43 ветрогенератора, " забучени " в плодородна земеделска земя, единствено и единствено да стане някакъв план, от който ще завоюват двама-трима души, а всички останали ще бъдат пострадали, сподели Стоян Георгиев. Само на няколко километра се намира и езерото Сребърна, добави той.

Стоянов сподели, че общинският консултант от Политическа партия Мария Христова Илчева-Иванова, която е определена от гражданската квота, също не е подкрепила плана за ветрогенератора.

Проектът е импортиран от кмета на община Силистра Александър Сабанов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР