Старши треньора на Рома Даниеле Де Роси говори преди утрешното

...
Старши треньора на Рома Даниеле Де Роси говори преди утрешното
Коментари Харесай

Даниеле Де Роси: Леверкузен са непобедени, но не и непобедими

Старши треньора на Рома Даниеле Де Роси приказва преди утрешното домакинство на Байер Леверкузен, което ще даде начало на разногласието сред двата отбора в полуфиналите на шампионата Лига Европа.

В навечерието на дуела на " Стадио Олимпико " италианецът предстоящо сложи акцента върху обстоятелството, че " аспирините " към момента нямат проваляне през акцията, само че все пак той има вяра, че тимът на Шаби Алонсо не е несломим и даже показа своята рецепта за това какво би трябвало да сторят " вълците " против Леверкузен.

" Трябва да ги притиснем и да ги накараме да се движат, когато топката не е у тях. Те имат доста положителни играчи, които подават добре, имат и рискови нападатели. Но в случай че държиш топката надалеч от тях, се изнервят, губят баланс и форма ", показа Де Роси.

" Трябва да играем съвършено и в двете етапи, тъй като в случай че не са губили и постоянно изравняват в последните секунди, значи имат нещо особено. Те са непобедени, само че не и непобедими ", продължи той.

Любопитното е, че преди година " джалоросите " и Байер още веднъж се срещнаха на същата фаза в конкуренцията, като тогава крайният триумф беше за италианския състав, воден по това време от Жозе Моуриньо.

" Знаем, че би трябвало да нападаме, само че би трябвало да бъдем и деликатни. Фокусирани сме върху първия мач и едвам след него ще мислим за реванша. Не се връщаме към дуелите отпреди година, тъй като те са в предишното. Да, от една страна двата тима са същите, само че в това време са и доста разнообразни ", разяснява Даниеле Де Роси.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР