Част от футболистите на Челси използваха своите профилите в социалните

...
Част от футболистите на Челси използваха своите профилите в социалните
Коментари Харесай

Футболистите на Челси изразиха своето отношение към Маурисио Почетино

Част от футболистите на Челси използваха своите профилите в обществените мрежи, с цел да насочат благодарности към Маурисио Почетивно и да му пожелаят триумф в бъдеще, откакто нощес стана ясно, че аржентинецът към този момент няма да води " лондончани ". От реакциите проличава, че наставникът е имал поддръжката на играчите и мотивите за раздялата му с клуба са радикално разнообразни.

Най-емоционално бе известието на огромната звезда и водещ изпълнител през акцията Коул Палмър: " Шефе, благодаря ти за всичко, което направи за мен, сбъдвайки фантазиите ми. Всичко най-хубаво! ".

Николас Джаксън бе още по-прочувствен: " Обичам те, тренер. Искаше ми се да останем по-дълго време дружно. Нека Бог да продължи да благославя теб и фамилията ти. Благодаря за препоръките и поддръжката, ти си същински лъв и войник и ти искам всичко най-хубаво ".

Мойсес Кайседо, Нони Мадуеке, Михайло Мудрик, Марк Кукурея, Карни Чуквуемека също се обърнаха непосредствено към аржентинския експерт, с цел да му изкажат благодарностите си.

Единственият, който бе на друго мнение, бе Маланг Сар. Френският централен защитник, който бе изваден от първия отбор от Почетино и пратен да тренира с отбора до 21 години, хареса формалната обява на отбора в " Инстаграм ", за раздялата с аржентинеца.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР