Десет играчи от сегашния отбор на Спартак (Варна) най-вероятно ще

...
Десет играчи от сегашния отбор на Спартак (Варна) най-вероятно ще
Коментари Харесай

Спартак запазва ядрото на състава за следващия сезон

Десет играчи от настоящия тим на Спартак (Варна) най-вероятно ще останат в клуба и през идващия сезон в елита. Това са вратарят Никола Виденов, бранителите Радослав Терзиев, Ангел Грънчов и Дмитро Семенив, полузащитниците Йоан Бауренски и Даниел Начев, десния халф-бек Мехмед Сабри, левия външен халф Виктор Митев и нападателите Ивей Ромееш и Ахмед Ахмедов.

Към тях вероятно ще се причислят Александър Цветков и Румен Руменов, в случай че се съгласят да подпишат нови контракти, както и перспективните нападатели и чеда на " соколите " Александър Александров, Александър Янчев и Даниел Халачев.

Тримата младоци ще получат късмет в летните контроли, като притежателят на клуба Павлин Николов сподели, че чака един или двама от тях да се трансфорат в основи футболисти на тима до края на есенния полусезон.

Клокото до останалите играчи, някои от тях ще бъдат освободени след последния дуел със Спартак (Плевен) в петък, а бъдещето на другите ще бъде решено от новия старши треньор, който се очаква да стартира работа до края на месеца.
 Играчи на Спартак (Варна) вдъхнаха кураж на контузен младеж
Играчи на Спартак (Варна) вдъхнаха кураж на контузен младеж

Той получи контузията по време на мач на дребните " соколи " в Разград
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР