Съпругът на Тина Търнър, Ервин Бах, вероятно ще наследи почти

...
Съпругът на Тина Търнър, Ервин Бах, вероятно ще наследи почти
Коментари Харесай

Проговори снахата на Тина Търнър! Кой ще наследи 250 милиона долара

Съпругът на Тина Търнър, Ервин Бах, евентуално ще наследи съвсем половината от положението й, оценено на 250 милиона $, демонстрират последни изявления в международни медии.

Кралицата на рока се омъжи за музикалния продуцент преди десетилетие, след незабравим 27-годишен романс. Непоколебимата поддръжка на Ервин за Тина през всичките й здравословни проблеми, в това число животоспасяващо донорство на бъбрек през 2017 година и борбата й с получен през 2013 година инсулт, в допълнение заздравиха връзката им.
-->
Тина Търнър умря на 24 май от естествена гибел в уюта на дома си в Швейцария.

В изявление за „ Съндей Мирър “, Афида Търнър, снаха на Тина и вдовица на починалия й наследник Рони, хвърли светлина върху евентуалната делба на благосъстоянието на звездата, заявявайки: „ Тъй като се омъжи в Швейцария, мисля, че към 47% ще отидат при брачна половинка, а останалите при децата. “.

Афида Търнър беше омъжена за Рони до гибелта му през 2022 година на 62-годишна възраст заради затруднения, свързани с рак на дебелото черво.

Родът на Тина Търнър обгръща освен нейните биологични деца, само че и двама сина, които тя осинови от някогашния си брачен партньор Айк Търнър, както и наследник на име Крейг от предходна връзка. Крейг умря от самоубийство през 2018 година, белязвайки с дълбока тъга живота на Тина като майка.

Афида отбелязва, че единствените кръвно свързани потомци са Крейг и Рони, защото Тина в никакъв случай не е осиновявала публично Айк-младши.

„ Двете деца на Тина са Крейг и Рони – тя в никакъв случай не е осиновила Айк-младши “, сподели Афида. „ Те са били в фамилията единствено тъй като е била с Айк, тъй че единствените „ кръвни “ потомци са Крейг и Рони. Днес съм единствената с това име – няма други Търнър “, показва Афида.

Тя дава да се разбере, че главната й цел в този момент е да уважи завета на свекърва си, а не да търси пари от наследството. Подчертавайки личната си финансова самостоятелност, Афида съобщи: „ Не съм тук за това. Тук съм, с цел да уважа свекърва си. Винаги съм печелила парите си сама – никой в никакъв случай не ми е давал нищо от семейство Търнър. “

Значителното положение на Тина, оценено на 250 милиона $ от Celebrity Net Worth, не се дължи само на нейните оглавявали класациите шлагери. Легендарната изпълнителка остави своя отпечатък и във филмовата промишленост със забележителни участия във филми като „ Лудия Макс “. Нейният биографичен филм от 1993 година What`s Love Got to Do With It сподели нейния път към триумфа и битката да резервира артистичното си име по време на мъчителния бракоразвод със брачна половинка си принудител Айк Търнър, който умря през 2010 година на 76-годишна възраст.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР