Съпругът на Антония Петрова – Ивайло Батинков, е отпуснал шкембе

...
Съпругът на Антония Петрова – Ивайло Батинков, е отпуснал шкембе
Коментари Харесай

Mъжът на Тоца се угои, бизнесменът дебеелее ударно, откакто се ожени

Съпругът на Антония Петрова – Ивайло Батинков, е отпуснал шкембе и половина. На последните им фотоси, които русокоската показа от почивката им в Гърция, добре се вижда, че предприемачът обича да си похапва и никак не се лимитира. Той е налял много най-много в региона на корема, само че пък жена му си го харесвала и по-закръглен.

Преди да се ожени за Петрова, Батинков бе най-малко със 7-8 кила по-слаб. След сватбата той стартира да дебелее стремително и в този момент напълно се е ошишкал. Изглежда, че предприемачът се е отдал на вкусната храна и удоволствията в живота и никак не му се занимава с диети, режими и спорт.

От друга страна, половинката му Антония постоянно се хвали по какъв начин бързо си е върнала стройната фигура след раждането на сина им Благовест. Тя даже укорява всички майки, които не са съумели го направя т. „ Много апелирам всички дебели философки, които изясняват наднорменото си тегло с това, че в миналото са родили, да не изричат мнение под съвършените ми фотоси с безукорен външен тип, жанр и усет ”, изрича се Петрова. „ А наднорменото тегло на мъжа ти по какъв начин обясняваш? ”, атакуват на собствен ред афектирани от устатата Тоца.

Говори се, че русокоската от Перник е била много нещастна в първия си брак с Александър Бередин, макар скъпите дарове, диамантите и екзотичните екскурзии до далечни острови. Според клюките руснака постоянно малтретирал Антония душевен, случвало се даже да й протяга ръка, въпреки че тя отхвърля. Запознати настоявам, че някогашната миска била толкоз уплашена от живота си с Бередин, че развила комплекси и в този момент гледала по всякакъв начин да показва щастието си с Батинков.

Петрова не пропуща опция да изтъкне, че актуалният й мъж е „ най-хубавият, най-умният и най-старателният ”, че фамилията й е за образец, че синът им Благовест се развива по-бързо от връстниците си. Това, несъмнено, е мощно пресилено, защото детето демонстрира напълно средностатистически умения за годините си и никога не се отличава като талант, както се пробва да го изкара майка му. Откакто даде живот на момченцето, Антония e станала от тези амбициозни родителки, които тикат наследниците си да бъдат първи във всичко, без да се преценяват с действителните им благоприятни условия. „ Синът ми е най-усмихнатото, будно, интензивно, любознателно и отзивчиво дете! ”, хвали се русокоската, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР