Съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев многократно даде заявки, че

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев многократно даде заявки, че
Коментари Харесай

Асен Василев излъга: Без русофили в листите. Но децата им може

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев неведнъж даде поръчки, че изразявали неуверени позиции във връзка с Русия до момента в парламентарната група на Политическа партия повече няма да имат допир до Народното събрание и ще бъдат отстранени от листите. Василев удостовери желанието си и пред кореспондент на Lupa.bg малко след встъпването на новия длъжностен кабинет на Гълъб Донев. Каква обаче е истината? 

Двама депутати от предходния състав на ПГ на Политическа партия гласоподаваха с " въздържали се " против налагането на глобите против Москва поради нашествието на РФ в Украйна. Това бяха Константин Бачийски (настоящ отличник в листата на групировката за Бургас), водач на Средна европейска класа, и Юрий Козлов. 



Според формалната биография на другия рублофил - Козлов, който бе повдигнат като подгласник на лидера за изборите в София-област, е лингвист по обучение и работи като преподавател. " Той желае да работи интензивно за изкореняването на корупцията, премахването на явлението “работещи – небогати ”, приемането на почтени пенсии от всички пенсионери и господство на закона. “За мен “Продължаваме Промяната ” е религия и вяра за по-добро бъдеще за България ”, споделя въпросният при представянето си за вота предишния ноември. 

Сега не той, а щерка му Мариета Юриева Козлова се озова в листата на Политическа партия за София-област, сочи информация на медията ни. 



Явно татко й към този момент се счита за злепоставен като част от петата колона на Русия в " Промяната ", само че дъщерята е позволен фактор в редиците на Василев, който другояче бе флагман на антикремълската изразителност в родната политика през последните месеци от началото на войната и едностранно секналите доставки на газ към страната ни, макар осъществяването на договорните условия с " Газпром ". 

За времето, в което Юрий Козлов бе народен представител, единствените му законодателни начинания включват подписа му под плана на " Промяната " за нов закон за КПКОНПИ и парафа му под предлагането за обсъждане в пленарната зала на проблема със срутва на " Български пощи " напролет. Той е и създател на... три въпроса към предходните министри - два от тях към тогавашния Министерство на регионалното развитие началник Гроздан Караджов и един към ексшефа на земеделието Иван Иванов.

Бурната му парламентарна активност в този момент може да бъде наследена от щерка му против квитанция от към 8000 лв. на месец заплата. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР