Съпредседателят на Продължаваме промяната“ Асен Василев докара ГЕРБ до истерия

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната“ Асен Василев докара ГЕРБ до истерия
Коментари Харесай

ГЕРБ в истерия: „Месито от Банкя“ се стяга за ново купуване на избори

Съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Асен Василев докара ГЕРБ до нервност в пленарната зала с забавно умозаключение за какво хунтата и Българска социалистическа партия дружно да гласоподават измененията в Изборния кодекс, целящи връщането на хартиените бюлетини.

Според него „ целият този цирк е с цел да може Месито от Банкя (тарторът на шайката Бойко Борисов, който се съпостави с аржентинския голмайстор Лионел Меси по време на Мондиала – б.р.) да вплете Българска социалистическа партия в интриги и да саботира действието на този парламент и опцията за образуване на държавно управление “.

В спор дали да отхвърлят ветото на президента Румен Радев, наложено върху ремонтирания избирателен закон, Василев разкри, че се цели връщането на лишаването от право на глас на най-малко половин милион души посредством операция на недействителните бюлетини по метода, по който някогашният кмет на Пловдив Иван Тотев – Мамин Ваньо локалните структури на ГЕРБ преди години.

Реклама

Narod.bg напомня, че през интернет бе публикуван абсурден видеозапис, който показва по какъв начин в качеството си на деятел на ГЕРБ Иван Тотев „ образова “ партийни фрагменти на „ печелене “ на избори с пазаруване на ромски гласове, платени изявления и „ злепоставяне на съперника “.

Ставаше дума за частичните локални избори през юли 2009 година в регион Източен в Пловдив. Иван Тотев, който до тогава е кмет на този регион, и в същото време регионален ръководител на ГЕРБ в Пловдив, става народен представител в 41-ото Народно заседание. Именно в това си качество, той насочва „ препоръките “.

„ Дълбоко се съмнявате в софтуера, казвате, само че когато гледате законодателството, в „ Апис “ ли го гледате, или в преписите на Дъждовни води в библиотеката? Търговския указател, онлайн ли го гледате, или отивате да развъртате томовете с хартиените документи?  На този вярвате, а на другия – не. Малко ми е необичайно “, обърна се някогашният вицепремиер Асен Василев към депутата от ГЕРБ Бранимир Балачев.

„ Така че, кажете си истината – че желаете дружно с Месито от Банкя да манипулирате локалните избори, да вкарате конспирация в Народното събрание и по тази причина разигравате целия този цирк “, отсече Василев.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР