Сънищата са истинската магия, която мозъкът ни създава, докато спим.

...
Сънищата са истинската магия, която мозъкът ни създава, докато спим.
Коментари Харесай

Ето кои сънища вещаят щастие, късмет и просперитет

Сънищата са същинската магия, която мозъкът ни основава, до момента в който спим. Според учените обаче те не са нищо повече от отзив от претърпени събития, които мозъкът възприема по подобен изумителен метод. Въпреки това хората постоянно са им придавали особено значение.

И несъмнено са прави. Има и хиляди потвърждения, че някои от сънищата могат да бъдат оракулски и да предскажат бъдещето. Някои пък предвещават благополучие, шанс и разцвет. И през днешния ден от jenata.blitz.bg описват за тях.

Намирате богатство

Случва се хората да сънуват, че намират съкровища или голяма купчина пари. Ако това се случи и на вас, гответе се да ви връхлети огромен шанс.

Тук мога да бъдат отнесени всевъзможни приятни обрати, свързани с финансите - да вземем за пример да шофирате нова кола насън или живеете в жилището на фантазиите си.

Приятни животни

Много добър е сънят, в който виждате вашия домакински любим или пък получавате наслаждение от общуването с кон, куче, котка или друго животно, което харесвате. Подобни сънища демонстрират, че скоро пред вас ще се появят нови благоприятни условия и доста наслада.

Според източните вярвания е на огромен шанс да видиш питомен плъх или мишка насън. Ако сънувате костенурка, е на благосъстояние.

Мед

Ако сънувате, че ядете мед, значи, че скоро животът ви ще стане " по-сладък ". Всяко сладко нещо също може да е знак, че Съдбата скоро ще ви подари наслаждение и някакво богатство. Възможно е това да дава обещание среща с нова обич.

Полет

Полет със аероплан или свободен полет като птица - няма разлика. Ако летите насън, това значи, че доста скоро Вселената ще ви въодушеви. Най-вероятно някои проблеми или неуредици ще се решат от единствено себе си.

Същото важи и за сънищата, в които съзерцавате света от висока планина или скачате с парашут.

Слънчеви лъчи

Ако насън видите изгрев или слънчевите лъчи ви греят, това е доста добра прокоба. В множеството случаи значи, че напълно скоро ще чуете доста приятни думи от непосредствен човек. А може би някой ще ви се изясни в обич?

Водоеми

Ако стоите във водоем или плувате, значи, че доста скоро ще се почувствате като в свои води. Например, в случай че сте намерили нова работа, ще можете бързо да навлезете в нея, да овладеете нужната информация и да се адаптирате към измененията.

Празнична маса

Огромната маса, отрупана с храна, постоянно е знак за шанс. Ако сте сънували маса с доста вкусотии, пробвайте да не пропускате опциите в реалност.

Ако сънувате обичаните си хора към масата - това е още по-добре.

Любим човек

Ако видите насън някой, който спи в едно легло с вас, това значи, че връзките ви ще станат по-силни. Ако обичаният човек сега не е до вас, то този сън допуска, че той мисли за вас и доста му липсвате.

Почистване на дома

Ако почиствате своя, а не измислена или непозната къща, това е добър знак и приказва, че напълно скоро всичко ненужно ще изчезне от живота ви. Това могат да бъдат освен неща, само че и хора. Най-вероятно това значи, че неприятните познати сами ще решат да спрат да ви тормозят.

Дъжд

Ако стоите под прелестен топъл дъжд, това значи, че скоро всички проблеми ще бъдат " отмити ".

По същия метод могат да бъдат разтълкувани и сънищата, в които се взимате душ. В близко бъдеще ще се превърнете в най-хубавата версия на себе си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР