МАЯМИ ГАРДЪНС, Флорида (AP) — Когато Одел Бекъм младши беше

...
МАЯМИ ГАРДЪНС, Флорида (AP) — Когато Одел Бекъм младши беше
Коментари Харесай

Кариерата на Одел Бекъм в увеселителен парк продължава в Маями. Той е готов за силен „завършек на историята“

МАЯМИ ГАРДЪНС, Флорида (AP) — Когато Одел Бекъм младши беше запитан от другар преди няколко години за концепцията да се причисли към Маями Делфинс, той меко отхвърли концепцията по това време.

Но ветеранът правоприемник навлезе в този извънсезонен сезон и стартира диалози с треньора Майк Макданиел и Делфините за допустимо обединяване и този път не беше належащо доста увещание.

„ Извън първата среща, просто бях доста разчувствуван от опцията, ” сподели Бекъм в сряда, говорейки за първи път, откогато се причисли към Делфините. „ Спомням си, че разговарях по телефона с моя сътрудник и споделих: „ Да, това звучи добре. Нека измислим метод да го създадем. ”

Делфините подписаха едногодишен контракт с Бекъм по-рано този месец. Макданиел е този, който го продаде, излагайки детайлности за това по какъв начин той ще бъде употребен във високопоставената офанзива на Маями.

„ Напомня ми някак за място, където имах доста триумфи що се отнася до колосите - сподели Бекъм - и времето и всички тези неща, за които...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР