Самолетът, нает от германската неправителствена организация Кино за мир“, се

...
Самолетът, нает от германската неправителствена организация Кино за мир“, се
Коментари Харесай

Самолетът с Навални кацна в Германия

Самолетът, нает от немската неправителствена организация „ Кино за мир “, се приземи в 8:47 ч. локално време на летището Тегел в Берлин, сподели уебсайтът за следене на полетите.
Рано тази заран след 4 часа московско време медицинският аероплан, който транспортира съветския опозиционер, излетя от град Омск (Сибир) за Германия, където той ще бъде лекуван, означиха публицисти на Агенция Франс Прес, представени от БГНЕС.
Очаква той да бъде приет в болница в болничното заведение Charite в Берлин, като разноските за полета и лекуването са поети от частни лица.
Руските лекари в Омск в последна сметка се съгласиха на тази стъпка след мощният интернационален напън, предизвикан от, и настояването на околните, които и Европейския съд по правата на индивида.
 Алексей Навални е в кома, съзнателно отравяне е една от версиите за положението му Алексей Навални е в кома, съзнателно отравяне е една от версиите за положението му
Умишлено отравяне или инцидентно натравяне са единствено някои от версиите за случилото се по-рано през днешния ден с съветския опозиционен водач Алексей Нава...
Екип от лекари е извел Навални от отделението за остро отравяне на болничното заведение за незабавна помощ № 1 в Омск с реанимобил, който го откара до летището, където го очакваше аероплан за Германия, заяви РИА Новости.
Преди това екипът от немски лекари, дохвърчал в Омск, е провел съвещания. Медиците установили, че мозъкът на Навални е в устойчиво положение, сега няма заплаха за живота му.
На борда на самолета с изключение на Навални, който е в кома и съгласно околните до него, е „ токсичен “, е и брачната половинка му Юлия Навалная, след един ден на борба сред съветските лекари и неговите близки за евакуацията му, предава БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР