Сагата около пътуването на Новак Джокович до Австралия и недопускането

...
Сагата около пътуването на Новак Джокович до Австралия и недопускането
Коментари Харесай

Вучич: Сърбия прави всичко възможно да спре тормоза над нашия Новак

Сагата към пътуването на Новак Джокович до Австралия и недопускането му на територията на Зеления континент мина на държавно равнище. Подкрепа за международния №1 в тениса изрази персонално президентът на Сърбия Александър Вучич. В публично изказване, публикувано от Белград късно нощес, президентът на западната ни съседка съобщи:

" Казах на нашия Новак, че цяла Сърбия е с него и че нашите служби вършат всичко допустимо да прекратят неотложно този тормоз по отношение на най-хубавия тенисист в света. "

34-годишният белградчанин дойде в Мелбърн половин час преди среднощ локално време в сряда против четвъртък (около 14:30 ч. наше време вчера), откакто ден по-рано разгласи обществено, че е получил здравно разрешение от щата Виктория да взе участие в Australian Open без сложена ваксина против COVID-19. Само че 20-кратният първенец от Големия шлем по този начин и не можа да премине граничния надзор на летище " Туламарин ", откакто локалните управляващи откриха разминаване в подадените от него документи за виза и в последна сметка му отхвърлиха достъп до страната.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР