Съединените щати предприемат мерки за противодействие на пагубното влияние на

...
Съединените щати предприемат мерки за противодействие на пагубното влияние на
Коментари Харесай

Кърби: Русия да не се меси в изборите в САЩ

Съединените щати подхващат ограничения за противопоставяне на " пагубното въздействие " на Русия, съобщи представителят на Съвета за национална сигурност на Съединени американски щати Джон Кърби. Той прикани съветските управляващи да " стоят настрани " от идните президентски избори в Съединени американски щати през ноември.

" Мисля, че господин Путин е добре осведомен с това, което тази администрация прави, с цел да противодейства на пагубното въздействие на Русия по света и сигурно с това, което тя прави в Украйна... Г-н Путин би трябвало да стои настрани от нашите избори ", съобщи Кърби на брифинг.

Ден по-рано Владимир Путин съобщи, че е подготвен да работи с всеки президент на Съединени американски щати, който американският народ избере. Той изрази мнение, че сегашният президент на Съединени американски щати Джо Байдън е за предпочитане, тъй като е " по-опитен, по-предсказуем ". Според Путин предизборната акция в Съединени американски щати сега набира скорост и е " неточно Русия да се намесва в този развой ". В същото време той твърди, че актуалната позиция на американската администрация е " извънредно нездравословна и неправилна ".

Президентските избори в Съединени американски щати ще се проведат през ноември. На 9 февруари специфичният прокурор Робърт Хър съобщи в отчет за непозволеното запазване на класифицирани документи от Джо Байдън, че няма желание да повдига обвиняване против президента и го назова " доброжелателен възрастен човек с неприятна памет ". В отговор Байдън съобщи, че паметта му е " добра ", напомня БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР