Вече години България се управлява с леви политики, независимо как

...
Вече години България се управлява с леви политики, независимо как
Коментари Харесай

Петър Москов, Синя България: Решението на кризата е сваляне на данъците и освобождаване на икономиката

Вече години България се ръководи с леви политики, без значение по какъв начин се самоопределят политиците, които са на власт. Теглят заеми, с цел да подвигат пенсиите, задушават стопанската система с от ден на ден ненужни правила, притискат пазара с нездравословна държавна интервенция. В резултат всички ставаме все по-бедни, а страната не може да се оправи с главните си отговорности. Синя България предлага най-правилното решение - освобождение на предприемачеството, евакуиране на страната от пазара и понижаване на налозите. Това е единствената опция за реализиране на бърз стопански напредък и превъзмогване на рецесията.

Такава икономическа стратегия, твърди Петър Москов, един от водачите на обединението, ще изведе единствено за един мандат България от последното място по приходи в Европейски Съюз и ще вдигне покупателната дарба на българите. Спирането на опцията страната да харчи милиарди от налозите ни там, където частният капитал е потвърдено по-ефективен, ще форсира завършването на значими за стопанската система ни инфраструктурни обекти, ще помогне за интеграцията на изолираните райони и ще спести милиарди, които в този момент потъват в обири и корупция. Синя България ще улесни и понижи разпоредбите пред бизнеса, с цел да ликвидира чиновническия рекет и ненужната администрация, задушаващи от години предприемачеството в страната ни. Богатството в една страна се основава от частната самодейност и свободното предприемачество, а не от държавни харчения и трупане на задължения.

В многочислените срещи, които водачите и водачите на листи на синята коалиция организират със симпатизанти и дребни и междинни производители, предложенията за освобождение на стопанската система и понижаване на налозите срещат голяма поддръжка. Програмата на Синя България, приложена в държавното ръководство ще докара до понижаване на плоския налог още при започване на ръководството и последователно рухване на Данък добавена стойност на 19% и 18%. За бизнесмените и търговците това значи облекчение на бизнеса, благоприятни условия за вложения и повишаване на продуктивността, а за всички българи значи доста повишение на приходите и заплатите.

 2024-06-09_Izbori.jpg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР