Съдът в Рим осъди ХИВ-позитивен мъж на 24 години затвор

...
Съдът в Рим осъди ХИВ-позитивен мъж на 24 години затвор
Коментари Харесай

Мъж с прякор Hearty Style се оказа страшилище за 30 жени, мамил ги за секс, за да заразява със СПИН

Съдът в Рим осъди ХИВ-позитивен мъж на 24 години затвор за съзнателно заразяване на 30 дами, с които е правил беззащитен секс.
Подвизавайки се под псевдонима Hearty Style, 33-годишният счетоводител Валентино Талуто е съблазнил дузини млади дами през обществените мрежи и уеб страниците за онлайн запознанства, като постоянно той се е срещал с няколко едновременно.


Според данните, от 53 полови контакти сред 2006 година (когато е бил диагностициран) и 2015 година, 30 дами са били инфектирани от вируса, който води до СПИН. Партньорите на три от тях също са били наранени от вируса, както и детето на четвърта.

По време на правосъдния развой стана ясно, че Талуто ги е канил на сантиментални срещи с вечеря и вино и ги е лъгал, че е влюбен в тях, а след това ги е и принуждавал да вършат беззащитен секс с него под предлог, че е алергичен към кондомите.

Първоначално италианската прокуратура изиска да му бъде дадена доживотна присъда, само че след 12-часово разискване съдът реши да я понижи на 24 години, защото той не е предизвикал зараза.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР