Съдържание:Тъщата може да ви дойде на гости, когато си пожелаеЗа

...
Съдържание:Тъщата може да ви дойде на гости, когато си пожелаеЗа
Коментари Харесай

Защо мъжете не харесват тъщата

Съдържание:

Тъщата може да ви пристигна на посетители, когато си пожелаеЗа тъщата в никакъв случай няма да сте задоволително добър за щерка ѝТъщата постоянно ще ви дава директиви за това и това  Защо мъжете не харесват тъщата

Разнообразието за вицове, свързани със свекърви и тъщи е толкоз огромно, че е мъчно човек да си показа кои биха спечелили първо място.

Тук обаче ще се занимаваме единствено с тъщите и вместо пролог към тематиката ще ви напомним някои паметни шегички, свързани с тъщата.

Например, когато брачната половинка ви ви попита дали не сте не запомнили, че майка ѝ има рожден ден, а вие отговаряте нещо от рода на Е, по какъв начин не ѝ омръзна най-сетне!

Или онази, в която се разправя, че на мъж, комуто отвлекли тъщата, поискали един милион като откуп, единствено и единствено да не я клонират.

Сега да подходим малко по-сериозно към въпроса за какво огромна част от мъжете не харесват тъщите си, като естествено си дайте сметка, че това, което ще изброим касае и свекървите.

Тъщата може да ви пристигна на посетители, когато си пожелае

Ами да, една майка може да посети щерка си постоянно, когато пожелае.

Това, че шурей ѝ има свободен ден и желае да се разхожда в дома си по гащи, да си отвори бира и да гледа мач, или още по-лошо - да прави секс с жена си, не би била спънка за една тъща.

Което се изяснява и с цитати като този, че любовта към тъщата се мери единствено и само в километри.

Или пък с небезизвестната приказка: Тъщата пристигна на посетители. И незабелязано по какъв начин, за няколко дни, всички се почувствахме като нейни посетители.

За тъщата в никакъв случай няма да сте задоволително добър за щерка ѝ

 Повечето мъже на харесват тъщите си

Неодобрителните погледи, които се усещат от страна на една тъща могат да накарат брачна половинка да мисли даже, че тя е почнала да манипулира личната му жена.

А, това си една много добра причина мъжете да не харесват тъщата.

Защото една майка постоянно остава най-хубавият и правилен другар на щерка си. Дори се усеща освен нейната операция, само че и чист скрит план. Но за едни майка, а за други - тъща, както се споделя.

Тъщата постоянно ще ви дава директиви за това и това

Нормално е тъщата да помоли шурей си за помощ. Например да я посрещне от гарата/летището, да ѝ помогне да натовари багажа си.

Дотук нищо необичайно. Само че евентуално ще се стартира с командване, следене, подозрителни погледни и хапливи реплики и забележки. Подобни приказки, които биха досадили освен на всеки шурей, само че и на всяка снаха и поради които изобщо няма да питаме за какво мъжете не харесват тъщата.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР