Специалзирана полицейска операция за контрол на пътното движение се провежда

...
Специалзирана полицейска операция за контрол на пътното движение се провежда
Коментари Харесай

Спецоперация за контрол на пътното движение се провежда по Южното Черноморие

Специалзирана полицейска интервенция за надзор на пътното придвижване се организира на територията на Област Бургас, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.


Акцията е обвързвана със засиления трафик към Южното Черноморие за Великденските празници, като най-интензивно е придвижването към курорта Слънчев бряг.

Пътните полиция наблюдават и вършат инспекции на водачи за приложимост на алкохол и опиати, както и за превишаване на скоростта.

„ Няма наклонност по принцип по време на празници нарушителите на пътя да са повече. Основните нарушавания са неспазване на пътна маркировка, потребление на мобилен телефон по време на придвижване, прекосяване на червен светофар и не на последно място -- приложимост на опиати и алкохол ”, обявиха от Министерство на вътрешните работи Бургас.

От Министерство на вътрешните работи прецизираха, че на този стадий няма пътни прави по Южното Черноморие, които да са в ремонт. От полицията приканват водачите да карат деликатно ида съблюдават Закона за придвижване по пътищата. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР