Съдържание:Какво да подарим на непознат мъж? Какво да подарим на

...
Съдържание:Какво да подарим на непознат мъж? Какво да подарим на
Коментари Харесай

Какво да подарим на непознат?

Съдържание:

Какво да подарим на чужд мъж? Какво да подарим на непозната жена? Неподходящи дарове за непознати хора  Какво да подарим на чужд

Понякога можем да се сблъскаме със комплицираната обстановка да не знаем какво да подарим на чужд човек. В този случай главният проблем е това, че действително вие не знаете какви са вкусовите желания на индивида и по този начин може да ви е много комплицирано да изберете подобаващият подарък за всеки случай за мъж или жена.

Какво да подарим на чужд мъж?

Заложете на практичните дарове, като да вземем за пример джаджи за телефона. Можете да изберете портативно зарядно за смарт телефон или пък флашка с минималистичен дизайн.

Добър вид е и качествения алкохол и по-конкретно комплектите, които можете да намерите на пазара. Подарък за чужд мъж може да е първокласен и обикновен колан, или пък портфейл.

 Подаръци за непознати хора

Ако въпреки всичко не желаете да се харчите доста, тогава даже една стилна чаша за кафе или някакъв непоколебим ключодържател също ще свършат работа. Вижте стила на индивида, за който ще е предопределен подаръкът, като по този начин могат да ви дойдат още хрумвания за положителни дарове, с които да изненадате индивида, който не познавате добре.

Отличен вид са и комплектите за мъже с душ гел, дезодорант и крем за ръце. Това са все универсали неща, които всеки човек употребява и ще му влязат в приложимост. По начало мъжете са по-непретенциозни към мъжката козметика, и евентуално ще употребяват това, което сте им дали.

Какво да подарим на непозната жена?

Ако сте пред алтернатива и не знаете какво да подарите на непозната жена, която към момента не познавате добре, тогава самоуверено можете да се спрете на вкусните красиви букети от шоколадови бонбони или пък да заложите на класическите саксийни цветя. Все отново всички дами си наподобяват по това, че обожават сладките изненади, само че и красивите живи букети.

Отличен вид са също по този начин стилните ключодържатели или някакъв бестселър на книжния пазар. Можете да се спрете и на по-строг планер, който сигурно ще влезе в използването на всяка работеща, а и освен жена.

Сувенирите са другият добър избор за подарък, както и красивите химикали в комплект с бележник. Ако желаете подаръкът ви е да по-вкусен, тогава можете да се спрете на тортите или другите сладки изкушения, като да вземем за пример handmade меденки с глазура.

Ваучерите също са подобаващ подарък за чужд човек, без значение от пола. Например ваучер за масаж или друга процедура, подобаваща за двата пола.

Неподходящи дарове за непознати хора:

 Неподходящи дарове за непознати

- часовници;

- огледала;

- тигани;

- интимни предмети;

- обувки;

- дрехи;

- пари;

- скъпи бижута и декорации.

Не забравяйте и за опаковката на подаръците ви, като е най-добре да се спрете на неутралните цветове на опаковъчната хартия или тематичните, в случай че ще ги подарявате за новогодишните празници да вземем за пример. Можете самоуверено да попитате по-близките хора на индивида, за който е предопределен подаръкът, като по този начин те ще ви подскажат и ще имате повече разновидности за избор на подарък.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР