Съдържание:Електрическа четка за зъбиСтъргало за езикПаста за зъби с флуорДентален

...
Съдържание:Електрическа четка за зъбиСтъргало за езикПаста за зъби с флуорДентален
Коментари Харесай

Задължителни продукти за отлична устна хигиена

Съдържание:

Електрическа четка за зъбиСтъргало за езикПаста за зъби с флуорДентален конецИнтердентална четка за зъбиВода за устаДентален душ  артикули за отлична джука хигиена Снимка: The GAIA Health Blog‹›  Ленти за избелване на зъби, 28 броя Препоръчано за теб:Ленти за избелване на зъби, 28 броя42.00 лева.Виж ››

Пълната джука хигиена е наложителна за поддържане на здрави зъби. Дори и да нямате проблеми, предварителната защита е значима и включва потреблението на верните принадлежности за грижа за устната празнина, както и внимание към ежедневните привички. Ето няколко значими продукта за орална хигиена:

Електрическа четка за зъби

Правилното миене на зъбите по два пъти дневно е наложителна грижа за устната празнина. Въпреки това доста хора пропущат този обред вечер или не го вършат задоволително добре с елементарна четка за зъби. Електрическата четка за зъби, от своя страна, ще ви помогне да поддържате зъбите си идеално бели, като дружно с това ще отстранява и плаката, която е главен провинен за кървенето на венците.

Стъргало за език

Не подценявайте почистването на езика. Чрез унищожаване на налепите по езика, изчезва неприятният мирис и вкусовите чувства се почистват. Почиствайте деликатно езика си, когато си миете зъбите, със особено стъргало.

Паста за зъби с флуор

Когато става въпрос за паста за зъби, има по-важни критерии за избор от силата на избелване или усета. Независимо от продукта за орална хигиена, който изберете, уверете се, че съдържа флуор. Въпреки че има разнообразни отзиви по отношение на използването на артикули, съдържащи флуор, това вещество остава дирек на оралното здраве. Той има свойството да се бори с бактериите, които могат да доведат до кариес и образува защитна преграда за зъбите.

Дентален конец

 конец за отлична джука хигиена

Конецът за зъби освен отстранява остатъците от храна в междузъбните пространства, само че е и метод за стимулиране на венците, понижаване на плаката и подкрепяне на намаляването на възпалението. Почистването с конец един път дневно е задоволително. Ако не обичате да употребявате конец, можете да опитате междузъбни четки.

Интердентална четка за зъби

Тези дребни четчици ще ви оказват помощ да достигнете до труднодостъпните места и да премахнете остатъците то храна. Изключително подобаващи за поддържане на зъбна хигиена при хора с брекети.

Вода за уста

Четкането е от значително значение за поддържане на здрави зъби, само че не е задоволително. Ежедневната приложимост на вода за уста ще помогне за унищожаване на нездравословните бактерии. Ролята на водата за уста е да прониква в труднодостъпни места в устната празнина, както и да реминерализира зъбния гланц.

Дентален душ

Това е новаторски артикул за поддържане на отлична орална хигиена. Той почиства зъбите и венците от всички останки след хранене и отстранява неприятния мирис. Ще ви е правилен асистент в грижата за устната празнина.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР