Съд в Ню Йорк разсекрети тайно споразумение, което може да

...
Съд в Ню Йорк разсекрети тайно споразумение, което може да
Коментари Харесай

Разкриха споразумение по аферата Епщайн, което може да оневини принц Андрю

Съд в Ню Йорк разсекрети скрито съглашение, което може да оневини английския принц Андрю по отправените му от американка обвинявания в обезчестяване .

Вирджиния Джюфре, която упреква херцога на Йорк в полово принуждение е подписала контракт с починалия финансист Джефри Епщайн. Срещу сумата от половин милион $, Вирджиния се съгласява да отдръпна всички искания към Епщайн, както и към свързани с проблема лица, против които могат да бъдат предявени правосъдни искания.

Самият принц Андрю неведнъж отхвърли обвиняванията против него. Според Джюфре тя е била изнасилена от сина на английската кралица като тийнейджърка, откакто била " подарена " на принца от Епщайн . Неговите юристи настояват, че съглашението автоматизирано смъква от клиента им  опцията той да бъде съден. Но, юристите на обвинителката не са на такова мнение.

38-годишната Вирджиния Джюфре упорства, че е била жертва на трафик от страна на финансиста Джефри Епщайн, с цел да прави секс с принц Андрю в Лондон, когато е била 17-годишна и малолетна съгласно законите в Съединени американски щати. Ищцата счита, че би трябвало да получи финансово обезщетение.

Тя е една от обвинителките на финансиста Джефри Епщайн, който бе наказан за трафик на малолетни за полова употреба. Той умря в затвор в Манхатън през лятото на 2019 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР