Събота е най-прекрасният ден от седмицата, защото знаеш, че неделя

...
Събота е най-прекрасният ден от седмицата, защото знаеш, че неделя
Коментари Харесай

Балет Арабеск и Колекция Кармен - част от Софийския фестивал на Музикалния театър

Събота е най-прекрасният ден от седмицата, тъй като знаеш, че неделя още не е настъпила. А с цел да стане още по-прекрасна събота, е нужна храна за душата.

Каква по-точно? Тази, която Балет „ Арабеск ” предлага с „ Колекция Кармен ”. На 10 юли, от 20:00 часа, в последната вечер на Софийския фестивал на Музикалния спектакъл, в парка на Военна академия " Г. С. Раковски ".
 Балет „ Арабеск “ показва „ Опера Diva “ с безконечната музика на Белини, Верди, Пучини и специфичното присъединяване на Веса Тонова на 12 февруари на сцената на Музикален спектакъл Балет „ Арабеск “ показва „ Опера Diva “ с безконечната музика на Белини, Верди, Пучини и специфичното присъединяване на Веса Тонова на 12 февруари на сцената на Музикален спектакъл
Спектакълът сплотява четири от най-популярните опери създавани в миналото - " Норма ", " Тоска ", " Травиата " и " Мадам Бътерфлай ". Това, което...

Спектакълът за Той, Тя и Смъртта. Спектакъл за неустоимата пристрастеност на Кармен, търсеща всепоглъщаща обич или просто хладна любовна игра на живот и гибел. Страстта, силата на музиката и придвижванията ще ви обхванат и завладеят – по необикновен метод те ще ви убедят във безконечни истини за любовта, нарцисизма и споделеното.

„ Колекция Кармен ” е произведение по претекстове от новелата " Кармен " на Проспер Мериме и едноименната опера на Жорж Бизе. Музика - Петър Дундаков, хореография - Боряна Сечанова, сценография и костюми - Николина Костова-Богданова.

Софийският фестивал на музикалния спектакъл е част в културния календар на Столична община.

Билети на касата на Музикален спектакъл (02 943 19 79) или!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР