Съболезнования, съжалявам, не съм искал, разкайвам се. Като се върна

...
Съболезнования, съжалявам, не съм искал, разкайвам се. Като се върна
Коментари Харесай

Проговори шофьорът, прегазил Ани и Явор. На свобода е

Съболезнования, скърбя, не съм желал, покайвам се. Като се върна обратно, това беше жив призрачен сън. Не видях никого преди конфликта, всичко изведнъж се случи. Това споделя за bTV Адриан Антонов, който прегази на кръстовище в София младите влюбени Ани и Явор. Извършителят не посмя да покаже лицето си.

-->
Според юриста на Адриан - Димитър Марковски, момчето е на независимост от 4 юли, тогава изтече оптималният период на задържането му. По думите му въздействие има това, че починалите са били с алкохол в кръвта.

„ Приближи съвсем оптималният период, който той по закон може да бъде арестуван. Така че претекстовете на съда бяха еднопосочни. Отделно от това прокуратурата не стачкува неговото освобождение, което в тази обстановка беше безусловно юридически обикновено. Законът е приел, че това е допустимо за оптималния период на задържане. Това значи, че става въпрос за един закономерен правосъден акт “, разясни Марковски.

Мястото на злополуката е град, не е писта, а той е карал с над 100 км/ч, напомнят околните на починалите и хората, които стачкуват с искане за обективна присъда. На 1 септември ще има нов народен митинг пред Народното събрание на родители на починали в произшествия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР