С тържествен водосвет и освещаване на офиса си „Републиканци за

...
С тържествен водосвет и освещаване на офиса си „Републиканци за
Коментари Харесай

Цветанов: Трябва да се преборим със страха от държавната машина

С церемониален водосвет и освещаване на офиса си „ Републиканци за България “ започнаха предизборната акция във Враца. На церемонията бяха ръководителят на партията - Цветан Цветанов, лидерът на листата за област Враца - Тодор Тодоров, както и претендентите за народни представители за региона.

Тодор Тодоров разгласи, че екипът от претенденти за депутати на ПП„ Републиканци за България “ се захваща с три начинания, които счита да осъществя по време на предизборната акция: разчистване на парка край кораба „ Радецки “ в Козлодуй, събиране на книги за обогатяване на фонда на изгорялото читалище в Гложене и поддръжка за килийното учебно заведение в Бутан.

Цветан Цветанов окачестви тима на Тодоров като един от най-хубавите в това политическо съревнование за идните парламентарни избори на 4април. Като предпочитан проблем, на дневен ред бе разискван идният локдаун в цяла България.

„ Трябва да се преборим със страха от държавната машина и от локдауна, който ни пречи да разбираем на хората за какво би трябвало да гласоподават с №21 на изборите “, съобщи Цветан Цветанов.

С цел ограничение разпространяването на ковид, мероприятието се организира според Заповед N° РД-01-63/09.03.2021 година на Регионална здравна инспекция-Враца и Министерство на здравеопазването.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР