С ревютата си досега младият французин, който стои зад ,

...
С ревютата си досега младият французин, който стои зад ,
Коментари Харесай

Jacquemus и поредното завладяващо ревю на френската марка

С ревютата си до момента младият французин, който стои зад, ни е отвеждал измежду приказни лавандулови поля, измежду необятна  и и тъкмо когато си мислим, че няма накъде повече, той взема решение да показа сбирка есен/зима 2022-2023 измежду планини от сол. Буквално, тъй като гостите му бяха поканени в най-голямата солница в Европа – Сален дьо Жиро в Камарг, Южна Франция.

Завладяваща локация, на фона на която тоалетите в бяло, които доминират в сбирката, се открояваха още по-силно. Това се отнася и до останалите пастелни тонове, които показа френския дизайнер и като абсолютния контрастност – и на тях, и на мястото, беше мощното наличие на черното. Истинска лирика.
               

Бялото обаче не е инцидентно, тъй като главното ентусиазъм за Жакмюс са сватбите, може би тъй като на самия скоро му следва такава. Така че любовта е най-голямото ентусиазъм за тази приказна сбирка, носеща името Le Papier, в която тюлът и транспарантните материи са мощно застъпени. А измежду моделите, които я показаха нямаше по какъв начин да не забележим изящната.
               

Любовта обаче се носеше и измежду гостите и може би най-вече погледи приковаха Тина Кунаки и Венсан Касел. Тя, облечена в транспарантна черна рокля, и той, носещ с френската си немарливост бяла риза и дънки. Да се потопят в магията на шоуто бяха пристигнали и, Жан Дамас, Джорджа Смит и доста други, които по-късно се отдадоха на солено афтърпарти на върха на хълма, и на солени коктейли, несъмнено. Защото, както в сладкишите, по този начин и в любовта постоянно би трябвало да има щипка сол, с цел да не е прекомерно сладка.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР