С ново лого и богата културно-музикална програма, Димитровград отбелязва своя

...
С ново лого и богата културно-музикална програма, Димитровград отбелязва своя
Коментари Харесай

Димитровград отбелязва своята 75-а годишнина



С ново лого и богата културно-музикална стратегия, Димитровград отбелязва своя празник. Първото вълнуващо събитие е още в съботния ден, когато в рамките на  „ Соц автосалон “ ще бъдат показани емблематични модели на обичайните за социализма, само че към този момент същинска необичайност, коли – „ Лада “, „ Волга “, „ Москвич “, „ Вартбург “, „ Трабант “ и други

В неделната вечер, киноманите ще си напомнят емблематични заглавия от българското кино по време на концерт „ Музиката в киното “, в който ще прозвучат обичани мелодии от български и международни кинохитове. В планетариума „ Джордано Бруно “ ще бъдат прожектирани филмите „ От Земята до Вселената “, „ Слънцето “, „ Из далечни светове “ и „ Космическо търсене “.

Начало на концертната стратегия ще сложи спектакълът на JAZZ & TRADITIONS VOL.2, който ще се организира на 31 август. Следващата вечер е отдадена на колорита на българските национални танци с осъществяванията на бургаския професионален фолклорен отбор " Странджа “. По мотив празника на 2 септември в града ще гостува и един от най-обичаните български реализатори.

Съставил: Йоан Колев

По обявата работи: Михаил Димитров
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР