С нетърпение очакваме по-топлите пролетни дни, за да разходим красивите

...
С нетърпение очакваме по-топлите пролетни дни, за да разходим красивите
Коментари Харесай

24 красиви миди рокли, в които си заслужава да инвестирате за новия сезон

С неспокойствие чакаме по-топлите пролетни дни, с цел да разходим красивите си рокли под яркото слънце. А миди моделите още веднъж ще бъдат най-актуални, по тази причина би трябвало да имате най-малко една такава в капсулния си дрешник. Освен това сега разнообразието от цветове, принтове, материи и кройки е извънредно огромно.

Роклята вид „ прегърни ме “ се завръща и може би е една от най-женствените облекла, която можете да притежавате. В едноцветен вид тя е съвършена за офис дрескода ви и може да се носи както с ботуши, по този начин и със сандали. Правите модели с тънки презрамки, вид „ нощница “, са другите, които означават своето блестящо наличие в новите сбирки.

Освен в класическите тонове - черно и екрю, можете да ги откриете и в страхотни ярки цветове като розово, зелено и. Роклите с буфан ръкави и флорални принтове също са алтернатива, изключително за съчетание с през уикенда.

Воланите и плисетата също участват при някои от моделите, с което ги карат да наподобяват още по-ефирни, красиви и женствени. Свободните силуети пък са подобаващи, в случай че сте почитатели на по-минималистичния жанр. Сигурни сме, че измежду шопинг находките през днешния ден ще откриете вашата рокля.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР