С масово ръкопляскане миналата вечер в 20 часа Великобритания се

...
С масово ръкопляскане миналата вечер в 20 часа Великобритания се
Коментари Харесай

Ирини Зикидис: Великобритания се преклони пред Том Мур, едно същество го нарече култ към белия британски национализъм

С всеобщо ръкопляскане предходната вечер в 20 часа Англия се елементарни с капитан сър Том Мур. 100-годишният деец от Втората международна война, който събра благотворително 33 милиона паунда за опазването на здравето в страната, правейки 100 обиколки на градината си. Той умря в болница от COVID-19.
Британският министър председател Борис Джонсън разгласи, че с всеобщото ръкопляскане с изключение на паметта на капитан сър Том Муур, ще бъде отдадена респект и на чиновниците в опазването на здравето, за които той е събрал голямата сума.

In memory of Captain Sir Tom Moore people paid a very personal tribute tonight. Here’s fellow soldiers at the Tower of London.

Sir, you will be sadly missed. A true inspiration in these times.
— The Army in London (@ArmyInLondon)
 Ирини Зикидис с образци за какво новата демократична теория е нездравословна и рискова Ирини Зикидис с образци за какво новата демократична теория е нездравословна и рискова
Няма да се уморя да дублирам, че демократичната теория е не просто подправена и нерационална. Днешните либерали са въодушевено отдадени на с...
„ Капитан сър Том Мур беше същински воин. В най-тъмните дни на Втората международна война той се бореше за независимост, а в най-тежката рецесия в страната след края на войната, той сплоти всички ни, ободри ни и превъплъти триумфа на човешкия дух “, сподели Джонсън.
Преклонението обаче не е било измежду всички британци. По този мотив в обществената мрежа Facebook.
Ето какво написа тя:
По-бес-нях.
Една година цяла Англия благоговееше пред капитан Том Мур - деец от втората международна война, столетникът, който събра 33 милиона паунда за английското опазване на здравето, и вдъхна вяра на британците в най-мрачните времена на пандемията. Радваше се на толкоз огромна обич и респект, че получи рицарско звание от Кралицата и беше нараснал в чин почетен полковник на английската войска.
 Дахер Ламот: Модерните либерали са най-големите расисти Дахер Ламот: Модерните либерали са най-големите расисти
" Модерните либерали са най-големите расисти, които се показват като горещи антирасисти. Те в никакъв случай не са се интересували от чернокожи...
Вчера капитан Том умря от коронавирус. Почина като народен воин - откровено обичан от милиони британци и хора като мен.
Велика Британия реши да изпрати капитан Том с аплодисменти. Милиони британци плакаха и пляскаха за него.

With flowers and lights, Britain paid tribute to who touched the hearts of millions by offering a simple message of hope and self-sacrifice during the COVID-19 lockdown
— Reuters (@Reuters)
Днес, обаче, ставя ясно, че някакво известно чернокожо създание, се е изхрачило на паметта на капитан Том, наричайки отдаването на последната респект към него " КУЛТ КЪМ БЕЛИЯ БРИТАНСКИ НАЦИОНАЛИЗЪМ ".
Повтарям - решението на британците да изпратят националния си воин с ръкопляскания, е било наречено от някакво създание, паразитиращо върху отвратителната расова карта, КУЛТ КЪМ БЕЛИЯ БРИТАНСКИ НАЦИОНАЛИЗЪМ. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР