С движението си между зодиакалните знаци през месец март планетите

...
С движението си между зодиакалните знаци през месец март планетите
Коментари Харесай

Какво ще се случи през март според звездните аспекти?

С придвижването си сред зодиакалните знаци през месец март планетите ще ни приканват да бъдем по-спокойни и търпеливи. Поемането на опасности и прибързаността няма да носят триумфи.

Ако сте решили да започнете диета през месец март, най-подходящите дни по тази причина ще са от 1 до 8 март и от 23 до 31 март, тъй като в тези два интервала Луната е намаляваща, което подкрепя диетите, за разлика от интервалите на растяща Луна – сред 9 и 22 март, когато, колкото и да гладувате, няма да отслабнете.

На 9 март е по едно и също време първото слънчево затъмнение и етапа на Новолуние в зодия Риби. Това ще ускори интуицията на множеството хора и през този ден е целесъобразно да се вслушваме във вътрешния си глас.

През първите дни от март Венера и Сатурн образуват позитивен секстил. Той ще внесе повече естетика във взаимоотношенията си сътрудниците и ще ни предизвика да поемаме повече отговорности на работа.

От 1 до 6 март сред Слънцето и Сатурн се образува под напрежение квадрат и в случай че в този интервал допуснем неточности, не би трябвало да замитаме всичко под килима, а намерено да признаем пропуските си и да желаяме амнистия.

На 6 март Меркурий се реалокира от Водолей в Риби, като ще направи общуването по-неясно. Повечето хора ще разчитат на намеците, с цел да кажат това, което желаят, а за някои ще е мъчно да намерят най-подходящите изрази за мислите си.

 Планети

На 7 март Марс минава в Стрелец, което ще основава заплаха от произшествия при пътувания, изключително зад граница. Тази позиция на Червената планета изисква да се съобразяваме повече с близките и да търсим общ език с тях, а не да живеем като вълк-единак.

На 8 март Слънцето е в директна съпротива с Юпитер, поради което е целесъобразно за седмица да сте по-пестеливи, тъй като ненужната благотворителност и спонтанните покупки ще рефлектират върху стабилността на финансовото ви положение до края на месеца.

От 13 март Венера ще се движи в зоната на зодия Риби, което за обвързаните ще сътвори по-голяма непосредственост, а необвързаните ще се срещнат с хора, които предизвикат интереса им. Чувствата обаче ще са неразбираеми и на множеството хора ще им е належащо време, с цел да дефинират с акуратност страстите си.

На 23 март е Пълнолунието за месеца в зодия Везни. То ще ни показа нови благоприятни условия за развиване, само че ще би трябвало да подхождаме към задачите си постепенно и премислено.

На 31 март се образува съвпад сред Меркурий и Уран, който ще даде подтик на креативната мисъл. Успешни и задоволени ще бъдат тези хора, които употребяват творчеството си.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР