Учителка по математика е призната за виновна заради това, че

...
Учителка по математика е призната за виновна заради това, че
Коментари Харесай

Млада учителка преспа с ученици, роди бебе на единия

Учителка по математика е приета за отговорна поради това, че е спала с двама младежи, единият от които е татко на нейното дете. 30-годишната Ребека Джойнс завела едно от момчетата на пазар и му купила колан за £350, преди да прави секс с него в жилището си в Салфорд, Голям Манчестър, Англия, когато той бил на едвам 15 години.

Джойнс бе задържана и отстранена от работа, откакто обвиняванията на момчето излязоха нескрито. Докато е под гаранция и към момента е отстранена, тя стартира връзка с друго 15-годишно момче, като по-късно забременява от него, сподели съдът, написа Metro.

И в двата случая тя замени закачливи известия в Snapchat с момчетата, преди да се срещне с тях.

Второто момче, което е наречино единствено Б, споделя, че връзката е почнала с целувка и е стигнала до секс, когато той е бил на 16 години.

Съдебните заседатели изслушаха по какъв начин, до момента в който обсъждали бременността, Джойнс споделя на момчето, че ще „ се нарани или ще се самоубие “, в случай че той приключи връзката или че той ще бъде „ виновен “, в случай че раздялата им докара до импровизиран аборт.

По време на процеса тя беше упрекната в „ опит да събере състрадание “ от правосъдните заседатели, когато се появила с розово  кепе, принадлежащо на тяхното бебе, пъхнато в панталоните й.

Тя сподели на правосъдните заседатели, че бебето е било отнето от нея часове след раждането и в този момент й е разрешено да го вижда единствено три пъти седмично.

30-годишната жена отхвърли да е правила секс с първото момче и настоя, че е почнала да прави секс с другото момче едвам откакто той е навършил 16 години и е напуснал учебно заведение, което би било законно. По това време тя е била уволнена от работа.

Джойнс призна, че е пуснала първият юноша в жилището си и е разменила известия с него, само че настоя, че го е направила единствено тъй като била „ самотна “ и „ харесвала вниманието “, откакто предходна нейна деветгодишна връзка завършила по време на пандемията.

Тя се разплакала, до момента в който говорила на правосъдните заседатели: „ Оставих бдителността си. Поддадох се на вниманието, което ми обръщаше. "

Съдебните заседатели признаха учителката за отговорна по шест обвинявания за присъединяване в полова интензивност с момчетата, в това число две, до момента в който тя е била в доверена позиция.

В изказване, направено отвън съда, представител на полицията в Голям Манчестър назова Джойнс „ див звяр “, който е малтретирал двама възпитаници, откакто те „ с право й се доверили “.

Превод: GlasNews.bg

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР