Руското правителство разреши на компании и банки, на които се

...
Руското правителство разреши на компании и банки, на които се
Коментари Харесай

Руските компании и банки получиха правото да класифицират част от данните

Руското държавно управление позволи на компании и банки, на които се постановат задгранични наказания, да не разкриват информация, с цел да избегнат нови ограничавания и да понижат вредите от към този момент наложените, заяви ТАСС.

В подписаната резолюция се откриват случаи, при които информация, която е предмет на откриване и даване, в сходство с условията на федералния закон за акционерните сдружения и закона за пазара на скъпи бумаги, могат да бъдат оповестявани и предоставяни от емитента в стеснен състав и размер.

"При сегашните задгранични наказания във връзка с съветските юридически и физически лица, използването на признатите решения ще разреши на стопанските субекти бързо да реагират на разрастването на санкционните описи и да понижат рисковете от налагане на наказания на контрагентите на съветските организации, включени в такива описи ", се споделя в резолюцията.

Според документа, сдруженията и банките имат право да не разкриват информация за своите акционери, управлението, също по този начин за някои покупко-продажби и лица, контролиращи тези покупко-продажби, за дъщерни сдружения и филиали, за финансови вложения, за покупко-продажби в задгранична валута. Освен това фирмите получиха правото да не оповестяват систематизирана информация за сегментите на своята активност и контрагентите си, в това число тяхната отраслова и географска конструкция.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР