Руското настъпление в Украйна е в застой, войските нямат основни

...
Руското настъпление в Украйна е в застой, войските нямат основни
Коментари Харесай

Руската армия е в трагично състояние, смятат САЩ и Великобритания

Руското нахлуване в Украйна е в застой, войските нямат съществени неща като храна и гориво, бойният дух е невисок. Такива заключения направиха разследващите служби на Съединени американски щати и Англия.

Пентагонът разгласи, че съветските бойци явно не са били готови да бъдат в позицията, в която се намират в този момент, три седмици след началото на военната експанзия против Украйна. Офанзивата на съветската войска в Украйна на процедура е замръзнала, показаха от Пентагона. В момента Москва изпитва компликации да достави с храна и гориво своите бойци, които срещат „ доста решителна украинска съпротива”.

Пентагонът счита, че моралът е невисок в някои съветски елементи, като причина за това е неприятното управление и неналичието на информация. Министерството на защитата на Обединеното кралство също стигна до сходни заключения. Руските сили изпитват компликации да поддържат офанзивата си в Украйна, показаха от Лондон. „ Логистичните проблеми не престават да спъват неуверената инвазия на Русия в Украйна “, се споделя в отчета, представен от Би Би Си. Липсват съществени неща от първа нужда като храна и гориво, заради лимитираната подвижност и неналичието на предимство във въздуха.

„ Непрестанните украински контраатаки принуждават Русия да отклонява огромен брой войски, с цел да защитят личните им линии за доставка. Това мощно лимитира настъпателния капацитет на Русия “, показаха от Лондон. Липсата на боен прогрес на съветската войска в Украйна принуждава окупаторите да насочат яростта си към цивилното население. Всеки ден съветската войска избива невъоръжени дами, деца и възрастни хора. Ужасяващи са военните закононарушения на съветската войска във войната в Украйна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР