Майка на две деца, която остана ужасена“, след като беше

...
Майка на две деца, която остана ужасена“, след като беше
Коментари Харесай

Мама губи 7-мо място след „уморителен“ инцидент с предпазния колан, докато летеше за семейна почивка

Майка на две деца, която остана „ ужасена “, откакто беше принудена да изиска удължител на защитния колан на фамилна почивка, загуби 7-мо място.

Адел Торнтън, на 40 години, се смути, когато се нуждаеше от помощ, с цел да затегне защитния си колан на път за и от фамилна почивка до Рим, Италия. След като се върна вкъщи, тя реши, че е задоволително и заряза храната за у дома и предложенията за храна за здравословни, домашно приготвени ястия.

Тя отслабна на 7-мо и единствено за 14 месеца и в този момент тежи крепко 11-и и е минала от размер 22 до размер 10. Адел сподели: „ Не мога да допускам какъв брой кг съм отслабнала – 16-годишната ми щерка е ужасена, че хората споделят, че наподобявам на нея, в този момент съм отслабнала. Това ме върна към чувството доста по-млада и доста по-здрава.

„ Също по този начин наподобявам доста по-добре и в този момент съумях да направя доста повече, когато става дума за моята форма. “ Зашеметяващата загуба на тегло на Адел й даде нов Тя неотдавна е изкачила връх Сноудън в Северен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР