Руският терорист Игор Гиркин-Стрелков, който в момента се намира в

...
Руският терорист Игор Гиркин-Стрелков, който в момента се намира в
Коментари Харесай

Игор Гиркин Стрелков обяви, че ще се кандидатира за президент на Русия

Руският терорист Игор Гиркин-Стрелков, който сега се намира в следствения арест поради рецензии към съветската войска и обвинявания в екстремизъм, има намерение да се кандидатира за президент. Съобщението беше пуснато в неговия канал в Telegram.

Гиркин е някогашен командващ на съветските сили в Донбас и някогашен министър на защитата та самопровъзгласилата се за страна Донецка национална република. Той беше задържан след поредност изявления по адрес на Владимир Путин и го грозят до 5 години затвор, в случай че бъде приет за отговорен. Преди време Гиркин назова съветският президент " парцал ", а от дълго време е черна овца за съветското военно управление поради рецензиите си по адрес на Сергей Шойгу и военните командири, съобщи Фрог. 

Гиркин има постановена от холандски съд доживотна присъда за тероризъм поради свалянето на малайзийски " Боинг " над Донбас през юли 2014 година

В канала си в Telegram Игор Гиркин-Стрелков акцентира преимуществата си пред Путин като показва, че е доста по-компетентен от него по военните въпроси, както и от сегашния боен министър. Освен това Гиркин назовава Путин прекомерно лековерен и слабохарактерен като добавя, че съгласно него редица американски президенти и непознати държавници дълго време са го " водили за носа ". 

" Нашият президент има доста другари милиардери и други предприемачи, на които не може да откаже нищо. В резултат на това износът на капитали от Руската федерация продължава, военното произвеждане пораства доста по-бавно, в сравнение с порастват капиталите на приятелите на президента ", съобщи Гиркин като добави, че неговият другарски кръг е със скромни финансови благоприятни условия и няма да се " поддава на желанията им в ущърб на съветската стопанска система ". 

0
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР