Руският президент Владимир Путин отправи сериозно предупреждение към управляващата Единна

...
Руският президент Владимир Путин отправи сериозно предупреждение към управляващата Единна
Коментари Харесай

Путин към Единна Русия: Стегнете се и работете за хората, тормозете чиновниците!

Руският президент Владимир Путин насочи съществено предизвестие към ръководещата " Единна Русия ".

На партиен конгрес той прикани нейните членове интензивно да работят за решаването на проблемите на хората.

Стегнете се и работете за хората, тормозете служителите! Това беше главното обръщение в речта на съветския водач.

Путин прикани " Единна Русия " да поеме отговорностите си и да стартира акция по прилепяне на локалните управляващи, с цел да си върне мощните изборни резултати.

Пред две хиляди делегати, измежду които губернатори, депутати, сенатори и премиера Дмитрий Медведев Путин ясно съобщи, че няма да търпи излагането на проблемите по време на директната линия с президента .

Путин означи, че да настрои и поддържа толкоз високо движение, партията би трябвало най-малко да се промени, да бъде извънредно отворена и налична, в това число за младежите.

" Партията би трябвало да потвърди, че е ефикасен обществен асансьор за тези хора, които желаят да служат на родината си. " Единна Русия " би трябвало да бъде партия на водачите, които са обединени не по работа, а не по своя позиция или статус " , добави Путин.

Лидерът е този, който дава образец. " Нашата цел е да осигурим пробив в развиването на Русия. Това историческо предизвикателство визира всички: вас, политическата система и цялото общество ", сподели съветският президент.

" Статутът на ръководещата партия, партията на властта, не е да ръководи, а да слуша, да служи на хората. Смисълът на такава услуга е бъдещето на нашите жители, на нашите деца, които към този момент са се родили и занапред ще се раждат в съветски фамилии , " напомни Путин.

Президентът означи, че външният тип и репутацията на " Единна Русия " би трябвало да се дефинират от хора с вътрешна позиция и морални насоки, а не от опортюнисти, които без мотив ще предадат страната.

" Единна Русия " в никакъв случай не се е бояла от отговорността и сложните решения, нужни на страната.

" Единна Русия " и техните поддръжници " нямат морално право да вършат нещо, да заблуждават, да се крият зад празни думи, популизъм или да прикриват неуспеха и некомпетентността си ", прикани Путин.

Той не пропусна да призове " Единна Русия " да " тормози и раздрусва " служителите за решение на проблеми в районите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР