Руският президент Владимир Путин мечтае да въвлече НАТО във войната,

...
Руският президент Владимир Путин мечтае да въвлече НАТО във войната,
Коментари Харесай

Един залп ракети „Томахоук“ и с Русия е свършено

Руският президент Владимир Путин мечтае да въвлече НАТО във войната, с цел да реализира договаряния на равнище международни водачи. Както сподели военният специалист Олег Жданов в изявление за УНИАН, договарянията на такова равнище ще оказват помощ на Путин да се върне на международния политически Олимп.

„ Мечтата на Путин е да въвлече НАТО в тази война, с цел да разгласи война и незабавно да седне на масата за договаряния и, условно казано, да се съобщи... Днес Путин е заставен да приказва за това, че в случай че има договаряния, то те ще са със Зеленски. И в случай че въвлече НАТО във войната, тогава договарянията ще са с Джо Байдън. Така Путин става още веднъж международен водач, което Съединени американски щати не могат да позволен “, сподели Жданов.

„ Един залп от ракети „ Томахоук “ ще унищожи цялата военна инфраструктура на Русия. Путин доста добре схваща това, само че му би трябвало преговорен развой на равнище международни водачи Байдън, Шолц, Макрон. Тогава той ще разиска с тях резултатите от тази война. Това желае той ", сподели Жданов.

Жданов е сигурен, че Путин няма да успее. „ Ако Путин реализира това, тогава Съединените щати са изгубили войната. " На въпрос за какво тогава Съединени американски щати се " дърпат " с прехвърлянето на оръжие на Украйна, специалистът отговори: „ Според мен Съединени американски щати имат лична визия за хода на тази война. Разбирайки нашите благоприятни условия и опциите на Руската федерация, те вършат по този начин, че Русия да изчерпи изцяло своя боен капацитет. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР