Руският президент Владимир Путин говори в нов документален филм за

...
Руският президент Владимир Путин говори в нов документален филм за
Коментари Харесай

Путин съжалява за СССР, макар да работел като таксиметров шофьор

Руският президент Владимир Путин приказва в нов документален филм за съжалението си от разпадането на Съветския съюз през 1991 година, като разкри, че му се е налагало по това време да работи като таксиметров водач, с цел да добавя приходите си.

Икономическите проблеми, провокирани от разпадането, принуждават доста руснаци да търсят нови способи за изкарване на пари.
Путин уверил Байдън, че държи на персонална среща с него
Руският водач Владимир Путин, започвайки договаряния с президента на Съединени американски щати Джо Байдън, показва, че доста би желал да го види персонално. Кадрит...

Путин дефинира разпадането на Съюз на съветските социалистически републики като провал на историческа Русия, написа БГНЕС. Той приказва за това в документален филм, наименуван " Русия, най-новата история ", излъчен в неделя (12 декември) -.

" Това беше дезинтеграция на историческа Русия под името Съветски съюз ", сподели той и добави, че на Запад се счита, че по-нататъшното раздробяване на Русия е единствено въпрос на време.

Добре знае се, че Путин гледа на разпадането на Съветския съюз като на покруса, само че спомените му за персоналните му компликации по това време са оригиналност.

" Понякога ми се постановяваше да изкарвам спомагателни пари. Имам поради да изкарвам спомагателни пари с кола, като частен таксиметров водач. Честно казано, неприятно ми е да приказвам за това, само че за жалост казусът беше подобен ", споделя той.
Милен Керемедчиев: Русия печели от " тракането на оръжията "
В тези диалози и двете страни излязоха с позитиви за личната си политика, само че губещ се оказа Украйна. Съединени американски щати ще оказват помощ промяна...

По това време такситата са необичайност в Русия и доста частни лица возят непознати, с цел да свържат двата края. Някои даже употребявали служебни коли като коли за спешна помощ или таксита.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР