Руският олигарх Роман Абрамович, който в момента търпи загуби и

...
Руският олигарх Роман Абрамович, който в момента търпи загуби и
Коментари Харесай

Коя е Александра или новата дама, завладяла сърцето на олигарха Роман Абрамович?

Руският олигарх Роман Абрамович, който сега търпи загуби и наказания поради връзките си с Путин, несъмнено води благополучен любовен живот. Или най-малко по този начин се приказва, откогато се появиха слуховете, че той е залюбил красива 25-годишна актриса, за която даже се твърди, че е с украински корени. Тя се споделя Александра Корендюк и е удивително красива.

55-годишният Абрамович несъмнено има усет за дами и в случай че мълвата, че тази красавица топли леглото му, е истина, то бихме споделили, че двамата доста си подхождат. Въпреки че възрастовата им разлика е тъкмо три десетилетия.

 Роман Абрамович

И въпреки Александра да е толкоз приказно хубава, към момента не е добила международна известност, а в Русия е известна с ролята си в сериала „ Всички ме ядосвате “. Тя обаче го раздава като холивудска звезда и пази персоналния си живот не в загадка, а в цяла тайнственост. И като се изключи че е прелестна, Александра наподобява е и с положително сърце, тъй като се е отдала на добра идея, а точно да подкрепя млади музиканти да добият известност и триумф. Самата тя явно е добре осведомена с музикалната промишленост в Русия и евентуално се е насочила към продуцентството. От информацията, подадена в уеб страницата на самодейността, разбираме че тя се дефинира освен като „ осиновител “ на реализатори, само че и като музикант.

COSAS DE LA VIDA

De acuerdo a The Sun, el ruso Roman Abramovich, dueño del Chelsea, tiene desde el inicio del 2022 una relación con la modelo de raíces ucranianas Alexandra Korendyuk.
— CANCHA (@reformacancha)

Ако пожелаете да потърсите госпожица Корендюк в мрежата обаче, ще ви бъде доста мъчно да попаднете на по-обширна информация за нея. Освен че може би е новата обичана на Роман Абрамович. Твърди се, че двамата са завързали контакт още през 2020 година, само че досега не са коментирали дали имат любовна връзка. Но както към този момент споменахме, Александра крие персоналния си живот много настойчиво.

Друг любопитен факт е, че мнозина допускат, че тя е щерка на първия вицепрезидент на „ Газпром “ Виктор Корендюк. И съгласете се, не е изключено. Според някои, тя е с украински корени.

After reading-up about the rumored link between the owner of and the beauty, I searched for more women. Trust me when I say that women are the most in the world.
— Mayuresh Kathe (@mayureshkathe)

За любовния живот на Роман Абрамович също не се знае доста, като се изключи че е бил женен три пъти. Втората му брачна половинка, Ирина Маландина, го подарява с цели пет деца, а третата Даша Жукова, с две. Дали и Александра е подготвена да роди следващо чадо на съветския олигарх, не е известно.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР