Руските следователи твърдят, че задържаният след покушението срещу Прилепин е

...
Руските следователи твърдят, че задържаният след покушението срещу Прилепин е
Коментари Харесай

Като по учебник: И преполагаемият извършител на атентата срещу Прилепин призна само часове след взрива

Руските следователи настояват, че арестуваният след покушението против Прилепин е признал, че работи за украинските специфични служби. Става дума за Александър Пермяков. Руските следователи настояват, че Пермяков, който е родом от Донецка област на Украйна, е сложил взривно устройство по пътя на колата на Прилепин, взривил го е под колата и е бил арестуван, когато е излизал от гората. в региона на случая. 

Състоянието на Прилепин остава неразбираемо. Медии оповестяват, че той е съществено потърпевш, само че от пресцентъра на писателя осведомиха, че няма заплаха за живота му и става дума за дребни пострадвания. 

Руските управляващи квалифицираха детонацията като терористична офанзива и към този момент оповестиха, че са задържали обвинен. Разследването стига до възможния извъшрител единствено часове след случилото се. Ситуацията припомня извънредно доста на гърмежа на кафене в Санкт Петербург, при който бе погубен милиблогъра Владен Татарски в Санкт Петербург. Задържана за покушението бе Дария Трепова.

По еднакъв метод Пермяков и Трепова направиха самопризнания малко след задържането си. 

Партизанското придвижване " Атеш " пое отговорност за опита за ликвидиране.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР