Путин свързва на руските въоръжени сили в Харковска област със

...
Путин свързва на руските въоръжени сили в Харковска област със
Коментари Харесай

Путин: Не планираме да превземаме Харков. Разбирайте - Харков е...

Путин свързва на съветските въоръжени сили в Харковска област със основаването на буферна зона. Президентът добави, че съветските въоръжени сили реализират прогрес всеки ден. 

В четвъртък командването на украинската войска разгласи, че са се изтеглили от някои позиции в Харковска област. Същевременно Русия сподели, че е освободила две обитаеми места. Настъплението на руснаците принуди президента на Украйна Зеленски да анулира пътуванията си в чужбина. В петък той трябваше да е в Мадрид за среща с краля на Испания.

 

Както добре знаем обае, Путин и Русия постоянно правт таман противоположното на това, което приказват.

 

Малко преди да нападне пълномащабно Украйна на 24 февруари 2022 година, Русия изтегли струпаните на границата войски.

 

Мария Захарова, представител на външния министър Лавров, съобщи, че единствено " луди хора без морал позволяват, че ще нападнем Украйна ". Това се случи на 15 февруари. На 24 февруари нападението беше реалност.

 

Възможно е Путин да вижда невъзможността си да пробие Харков и по тази причина, макар първични планове за настъпления към града, в този момент да желае да избяга, само че да не изгледа слаб.

Също толков годна догадка е обаче огромна заплаха да грози Харков, който и сега е под отблъскващ обстрел, а хора умират непрекъснато.

 

Как протичат 48 часа в Харков -.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР