Руската военна машина предприе брутална атака без оправдание, без необходимост.

...
Руската военна машина предприе брутална атака без оправдание, без необходимост.
Коментари Харесай

Байдън: Путин е агресор и планира това отдавна

Руската военна машина предприе брутална офанзива без опрощение, без нужда. Това сподели в изказване довечера президентът на Съединени американски щати Джо Байдън след военната интервенция на Русия на територията на Украйна. Това е авансово замислена офанзива. Путин е възнамерявал това от месеци. Над 150 000 бойци са струпани там, съобщи Байдън.

Путин отхвърли всяко почтено изпитание на Съединени американски щати и нашите сътрудници в НАТО да се реши казусът с разговор. Седмици наред предупреждавахме, че ще се случи точно това и то става тъкмо по този начин, както го предсказвахме.

Руското държавно управление предприе хакерски атаки против Украйна, видяхме странни, налудничави изказвания, че Украйна ще стартира война против Русия, че е подготвена да употребява химически оръжия, че приготвя геноцид. В момента, в който Съветът за сигурността на Организация на обединените нации се събра, с цел да вземе решение и да предотврати война, Путин разгласи война, съобщи Байдън. Ние се отнесохме транспарантно към света, разкрихме доказателства за неговото държание, добави президентът на Съединени американски щати.

Путин е агресорът, той избра пътя на войната и в този момент той и неговата страна ще понесат следствията. Обявявам нови наказания, това ще понесе съществени загуби за съветската стопанска система. Искам да го кажа ясно - Съединени американски щати не вършат това сами. 27 членове на Европейски Съюз, в това число Канада, Нова Зеландия... Срещнахме се с водачи от Г-7 и при цялостна взаимност взехме решение да ограничим способността на Русия да финансира своята военна машина, ще ограничим и тяхната дарба да работят в стопанската система на 20 век, която е стопанска система на високите технологии. Ние глобяваме съветските банки, главните активи на 4 съветски банки в Съединени американски щати ше бъдат затворени.

Добавяме имена на хора от съветския хайлайф, членове на техните фамилии, това са хора, които персонално се възползват от политиката на Кремъл и те би трябвало да понесат и страданието, безапелационен е Байдън. Утре НАТО ще организира среща на високо ниво, с цел да препотвърдим нашата взаимност и да набележим идващите стъпки и всички аспекти на бъдещите дейности, добави той. Ще предоставим над 50 милиона $ под формата на военни доставки за Украйна. Нашите войски няма да влязат в Украйна, с цел да се бият за нея, само че ще защитят всеки сантиметър от територията на НАТО. Няма подозрение, че ние сме подготвени са спазим нашите задължения. Днес с офанзивата на Русия НАТО се сплоти и засилва своите проекти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР